×

Prosztata szűrőcsomag

Megtakarítás: 910 Ft


Csomagunkat ajánljuk minden 45 év feletti panaszmentes férfinak, illetve azoknak a férfiaknak akik vizelési nehézségről, vizelés közben tapasztalható kellemetlen, fájdalmas érzésről, gyakori vizelési ingerről panaszkodnak.

 A prosztata leggyakoribb megbetegedései a prosztatagyulladás, a prosztata jóindulatú megnagyobbodása és a prosztata rák.

A tumorra jellemző, hogy lassan nő, alattomos, sokáig nem okoz panaszt. Néha a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás tüneteit utánozza, így vizelési nehézség, vizelés közben tapasztalható kellemetlen, fájdalmas érzés, gyakori vizelési inger képében jelentkezik. Máskor már csak a daganat más szervekre való továbbterjedésének tünetei, csontfájdalmak, véres vizelet hívják fel a figyelmet a betegség lehetőségére. Ezért rendkívül fontos, hogy a 45 év feletti férfiak rendszeresen vegyenek részt prosztata szűrésen.

A prosztatarák szűrése egy úgy nevezett tumormarker, a PSA (Prosztata Specifikus Antigén) vérből történő kimutatásával és a prosztata urológus szakorvos  által végzett fizikális vizsgálatával történik.

Az 50 év feletti férfiaknál ugyancsak gyakori a tesztoszteron, a férfi nemi-hormon mennyiségének drasztikusan csökkenése. Sokszor a férfiak nem is gondolják, hogy fáradékonyságuk, ingerlékenységük, libidócsökkenésük hátterében a hormonhiány áll, pedig a tesztoszteron-szint mérésével a probléma felismerhető és egyszerűen kezelhető.

A prosztata szűrőcsomagot javasoljuk Általános szűrővizsgálati csomaggal kiegészíteni annak érdekében, hogy teljes képet kapjon szervezete aktuális állapotáról, választ találjon fáradékonyságára, bizonytalan panaszaira.

A csomag kedvezményes ára tartalmazza az adminisztrációs díjat.

SZOLGÁLTATÁSAINK