Vérvétel eredményének lekérdezése

Az online, azonosító alapú lelet megtekintési lehetőséget folyamatosan terjesztjük ki a HQ-Lab Kft. laboratóriumaira. Jelenleg a Bem tér 9. és Tócóskert tér 1-3. szám alatti magán vérvételi helyeken, valamint az Angyalföld tér 1. és Jerikó utca 27. szám alatti vérvételi helyeken biztosítjunk az online lelet megtekintéshez szükséges vérvételi azonosítót.

HQ-Lab vérvételi azonosítóval rendelkezem

HQLAB regisztrációval rendelkező ügyfeleink, bejelentkezés után, az "Adataim" menüpont alatt megtekinthetik a korábbi, online időpont foglalásokhoz tartozó, 2019.02.15-től keletkezett vizsgálati eredményeiket is!

Nincs HQ-Lab vérvételi azonosítóm, de van ügyfélkapum

Ha rendelkezik ügyfélkapuval, akkor laboratóriumi leleteit megtekintheti az EESZT-én keresztül is.

Az EESZT azaz Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási tér Magyarország új e-egészségügyi rendszere, melyhez 2017.november 1-től csatlakoztak a háziorvosi szolgálatok, járó- és fekvőbeteg-ellátó intézmények és az összes gyógyszertár. 2018. novembertő pedig a magánszolgáltatóknak is kötelező feltölteni a rendszerbe az egészségügyi ellátás során keletkezett adatokat.

A lakossági portál felületen (ügyfélkapus azonosítás és TAJ szám megadása után) megtekinthet minden olyan egészségügyi adatot, dokumentumot, mely az Ön ellátása folyamán keletkezett, így a laboratóriumi leleteit is.

Lelet lekérdezés EESZT-én keresztül