×

Vérvétel eredményének lekérdezése

Az online, azonosító alapú lelet megtekintési lehetőséget folyamatosan terjesztjük ki a HQ-Lab Kft. laboratóriumaira. Jelenleg a Bem tér 9. és Gyepűsor utca 3. szám alatti magán vérvételi helyeken, valamint az Angyalföld tér 1. és Jerikó utca 27. szám alatti vérvételi helyeken biztosítjunk az online lelet megtekintéshez szükséges vérvételi azonosítót.

HQ-Lab vérvételi azonosítóval rendelkezem

HQ-Lab fiókkal rendelkező ügyfeleink bejelentkezés után, a "Fiókom" menüpont alatt megtekinthetik a korábbi, online időpontfoglalásokhoz tartozó, 2019.02.15-től keletkezett vizsgálati eredményeiket is! A megtekintéshez TAJ-szám és vérvételi azonosító szükséges ebben az esetben is; a titkosítás miatt.

Nincs HQ-Lab vérvételi azonosítóm, de van ügyfélkapum

Ha rendelkezik ügyfélkapuval, akkor laboratóriumi leleteit megtekintheti az EESZT-én keresztül is.

Az EESZT azaz Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási tér Magyarország új e-egészségügyi rendszere, melyhez 2017.november 1-től csatlakoztak a háziorvosi szolgálatok, járó- és fekvőbeteg-ellátó intézmények és az összes gyógyszertár. 2018. novembertő pedig a magánszolgáltatóknak is kötelező feltölteni a rendszerbe az egészségügyi ellátás során keletkezett adatokat.

A lakossági portál felületen (ügyfélkapus azonosítás és TAJ szám megadása után) megtekinthet minden olyan egészségügyi adatot, dokumentumot, mely az Ön ellátása folyamán keletkezett, így a laboratóriumi leleteit is.

Lelet lekérdezés EESZT-én keresztül

SZOLGÁLTATÁSAINK