×

Rólunk

A HQ-Lab Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2007. márciusában alakult.

A cég magas színvonalú, korszerű labordiagnosztikai szolgáltatás nyújtását, a legkorszerűbb technológiák alkalmazását, széleskörű vizsgálati paletta bevezetését tűzte ki céljául.

2007. április 16-tól működtetjük az akkori Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet és a VESZ Egészségügyi Szolgáltató Kht., jelenleg Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campus laboratóriumait és vérvételi helyeit.

2008. június 1-től pedig a Tokaj Város Önkormányzat Egyesített Népjóléti Intézményének laboratóriumát. 2010 márciusában kötöttünk szerződést az FMC Dialízis Center Egészségügyi Korlátolt Felelősségű Társaság miskolci laboratóriumának működtetésére és az országos hálózat szűrővizsgálatainak elvégzésre.

Vizsgálatkérőinkhez tartozik Debrecen város alap- és járóbeteg-szakellátása, 125 felnőtt, 43 gyermek, 49 fogorvosi és 22 iskola és gyermekfogászati praxis összesen 203.000 lakos, a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház fekvőbeteg osztályai, ambulanciái, szakrendelései. 20 Debrecen környéki település alap- és szakellátása küldi közvetlenül laboratóriumunkba az analizálandó mintákat. 
Vizsgálatkérések érkeznek továbbá Tokaj és kistérségének területéről.
Ezen túlmenően megfelelően szállított laboratóriumi mintákat fogadunk az ország bármely részéről is amennyiben az általunk végzett speciális vizsgálatokra van szükség. 

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campus területén kialakított Központi Laboratórium hazánk egyik legkorszerűbb diagnosztikai központjai közé tartozik. 
  
Laboratóriumi informatikai rendszerünk révén az ehhez csatlakozó kórházi osztályoknak, szakrendelőknek, lehetőségük van a laboratóriumi vizsgálatok számítógépes kérésére, a vérvételi helyekről beszállított minták feldolgozását követően az eredményeket számítógépen keresztül juttatjuk vissza a vizsgálatot indikáló szakemberekhez. 

A központi laboratórium vérvételi helyein  naponta közel 1000 beteg fordul meg. A nagykapacitású, korszerű gépparknak, illetve jól képzett személyzetünknek köszönhetően naponta 25-30 ezer eredményt bocsát ki laboratóriumunk.
 

Várjuk vérvételi helyeinken!

Kapcsolat

Székhely

4024 Debrecen,
Rákóczi utca 2-32

SZOLGÁLTATÁSAINK