×

Bővített családtervezési csomag nők részére

Megtakarítás: 7775 Ft


A családtervezés minden család életében egy fontos, meghatározó időszak. Ahhoz, hogy a várva várt gyermek a tervezett időszakban és egészségesen jöjjön világra elengedhetetlen, hogy mind az anya, mind pedig az apa a lehető legoptimálisabb egészségi állapotban legyenek a gyermekvállalás időszakában.

A családtervezés csomagunkkal a HQ-Lab Kft. ahhoz nyújt segítséget, hogy egy egyszerű vérvétellel minél több paraméter egyidejű meghatározásával képet kapjunk a leendő szülő egészségi állapotáról.

A csomag olyan vizsgálatokat tartalmaz, amely alkalmas a vese- és májfunkció, az ion és vasháztartás, a szénhidrát- és zsíranyagcsere folyamatokban lévő esetleges kóros eltérés diagnosztizálására.  Továbbá felvilágosítást nyújt arról is, hogy nincsen-e valamilyen gyulladásos folyamat a szervezetben. A csomagban található laboratóriumi eredmények pontos adatokat szolgáltatnak a pajzsmirigy működés, a hormon háztartás és az esetleges vitaminhiány állapotáról is.

A magzatfejlődés korai időszakában vagy a fogantatást közvetlenül megelőző időszakban bekövetkező anyai fertőzések károsíthatják a magzatot. Ezért ez a csomag tartalmazza a Toxoplasma- Rubeola vírus, Cytomegalovírus és Herpes simplex vírus fertőzés kimutatására szolgáló ún. TORCH vizsgálatot.

 Az Aktivált Protein C rezisztencia (APC rezisztencia) egy mutáció következtében kialakuló véralvadási zavar, mely együtt járhat fokozott trombózis veszéllyel és emiatt bekövetkező gyakori vetéléssel. Ennek diagnosztizálására szolgáló APC rezisztencia vizsgálatot is tartalmazza a csomagajánlatunk.

A csomag kedvezményes ára tartalmazza az adminisztrációs díjat.

SZOLGÁLTATÁSAINK