×

I.trimeszter csomag

Megtakarítás: 4645 Ft


Minden kismama számára fontos, hogy várandóssága kezdetétől fogva (1. trimeszter) a legjobb egészségi állapotban készüljön fel a szervezete a terhesség teljes időszakára. Ezzel is hozzájárulva a magzat egészséges fejlődéséhez.

Az 1. trimeszter laboratóriumi vizsgálati csomag tartalmazza egy részt a Magyarországon jelenleg érvényben lévő terhesgondozási protokoll szabályai szerinti laboratóriumi vizsgálatokat. Továbbá a csomagban található egyéb laboratóriumi vizsgálatok lehetővé teszik, hogy egy általános, átfogó képet kapjon a kismama az aktuális egészségi állapotával kapcsolatban.

A csomag tartalmazza az ion- és vasháztartás, vese-és májfunkciós vizsgálatokat, szénhidrát, fehérje- és zsíranyagcsere, a vérképző rendszer, a hasnyálmirigy, pajzsmirigy működés laboratóriumi paramétereit. Szintén felvilágosítást nyújt a szervezetben zajló esetleges gyulladásról, vitamin státuszról esetleges fertőzésekről (Hepatitis B antigén, Treponema  pallidum antitest kimutatás). A csomag magában foglalja a vércsoport meghatározás és ellenyagszűrést is.

A csomag kedvezményes ára tartalmazza az adminisztrációs díjat.

SZOLGÁLTATÁSAINK