×

COVID utáni (POST-COVID) állapotfelmérő alapcsomag

Megtakarítás: 1460 Ft


A 2019 óta világ méretű járványt okozó SARS-CoV-2 vírus által okozott koronavírus fertőzés elsődleges támadáspontja a tüdő. Ugyanakkor tanulmányok sora igazolja, hogy a vírusfertőzés a tüdőn kívül az emberi szervezetben számos egyéb szerv/szervrendszer különböző mértékű károsodását is eredményezheti.

A vírusfertőzés a légzőrendszeren kívül károsodást okozhat szív és érrendszer, emésztőrendszer, és/vagy a vese működésében is. A koronavírus fertőzés súlyossága egyénenként változó mértékű lehet, a tünetmentes megbetegedéstől a középsúlyos formán keresztül a súlyos, akár több hetes vagy hónapos kórházi ellátást igénylő formáig. Ezért a koronavírus fertőzés után még hosszabb rövidebb ideig, úgynevezett post-COVID (koronavírus fertőzés utáni) szövődmények alakulhatnak ki, melyek szerteágazó tünetek formájában jelenhetnek meg.

Ezért javasoljuk mindenki számára a koronavírus fertőzés utáni egészségi állapotának ellenőrzését. Ebben nyújt segítséget Önnek a HQ-Lab által ajánlott kedvezményes COVID utáni alapcsomag.

A POST-COVID alapcsomagot mindazoknak ajánljuk, akik átestek koronavírus fertőzésen akár tünetes, akár tünetmentes formában és szeretnék tudni, hogy a fertőzés okozott-e a szervezetükben szívizom-, vese- vagy véralvadási rendszeri károsodást vagy tartósan fennálló gyulladásos folyamatot.

A csomag kedvezményes ára tartalmazza az adminisztrációs díjat.

SZOLGÁLTATÁSAINK