×

Sport extra csomagÖn sportolóként tudja, hogy pontosan mit vár el az edzéstől, legyen szó akár hivatásos versenysportról vagy kikapcsolódásként űzött hobbiról. Hajlandó keményen dolgozni a célért, viszont folyamatosan figyelnie kell, hogy jó úton halad-e. Ha pedig valami arra utal, hogy az irány nem jó, akkor gyorsan kell reagálnia.

Az egyik legnagyobb veszély, ami akadályozhatja az céljai elérésében, az a túledzettség.

Ne engedje elveszni a kemény munkával megszerzett eredményeit!

Diagnosztikai vizsgálatainkkal mi segítségére tudunk lenni a túledzettség megállapításában, vagy kimutatni a vitamin és ásványianyag hiányt, esetleg a károsodott máj- és vesefunkciókat.

Továbbá szükséges egy vérvétellel megállapítani az Ön egyéni paramétereit, megtudni a kiindulási állapotot, így a továbbiakban támogatni tudjuk a célhoz vezető útján!

 

Háromféle sportolói csomag (Alap, Haladó és Extra), közül választhat, ráadásul személyre szabott csomagot is el tudunk készíteni Önnek.

 

Sportolók esetében külön javasoljuk a Troponin I vizsgálatát. Ez azért fontos, mert a COVID után, a poszt-COVID szindróma részeként előfordulhat szívizom károsodás, amikor nem javasolt edzéssel tovább terhelni a szívet.

A csomag kedvezményes ára tartalmazza az adminisztrációs díjat.

SZOLGÁLTATÁSAINK