×

Stressz/menedzser csomag

Megtakarítás: 2805 Ft


Ha nyomasztják a munkahelyi vagy otthoni problémák, határidők fogságában ér, állandóan rohan de érzi, hogy egyre fáradékonyabb, rosszul alszik, fáj a feje, megmagyarázhatatlan mellkasi, gyomortáji, alhasi panaszai vannak akkor kérje stressz vizsgálati csomagunkat, előzze meg, hogy maradandó szervi károsodások alakuljanak ki.

A stressz folyamatos feszültség, idegesség, amely a szervezet válaszreakciója egy vagy több tartós ingerre. A stressz megnöveli az úgy nevezett stressz hormonok szintjét, melyek hatására megváltozik a szervek működése, felgyorsul a szívverés, megemelkedik a vérnyomás, beszűkülnek a légutak, vagy szapora légzés és akár pánikroham alakulhat ki.

Stressz hatására megemelkedik a vércukorszint, emésztőrendszeri panaszok lépnek fel, a váll-nyak régió izomfeszülése fejfájást okoz; a stressz befolyásolja a nemi hormonok termelődését, fáradékonyságot, alvási problémákat, az immunrendszer gyengülését okozhatja.

A tartósan fennálló stressz maradandó szervi elváltozásokat okozhat, összefüggésbe hozzák a magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke, cukorbetegség, gyomorégés, reflux, fekély, irritábilis bél szindróma, migrénes fejfájás, férfiaknál impotencia, nőknél menstruációs panaszokat kialakulásával.

Egyes veleszületett vagy szerzett rizikófaktorok megléte súlyosbítja az említett tüneteket és megtöbbszörözi a betegségek kialakulásának lehetőségét.

Amennyiben vastagbél tumor szűrésként „Széklet vér kimutatás immunológiai módszerrel”  vizsgálatunkat is igénybe kívánja venni, úgy a széklet vizsgálathoz kérjük, hogy a székletmintát a gyógyszertárakban vásárolható széklettartályban hozza magával.

A csomag kedvezményes ára tartalmazza az adminisztrációs díjat.

SZOLGÁLTATÁSAINK