Stressz/menedzser csomag

A stresszes életmódot folytató ügyfeleink számára ajánljuk az ezt kiváltó szervi károsodások megelőzése érdekében.

A csomag leírása

Ha nyomasztják a munkahelyi vagy otthoni problémák, határidők fogságában ér, állandóan rohan de érzi, hogy egyre fáradékonyabb, rosszul alszik, fáj a feje, megmagyarázhatatlan mellkasi, gyomortáji, alhasi panaszai vannak akkor kérje stressz vizsgálati csomagunkat, előzze meg, hogy maradandó szervi károsodások alakuljanak ki.

    • A stressz folyamatos feszültség, idegesség, amely a szervezet válaszreakciója egy vagy több tartós ingerre. A stressz megnöveli az ún. stressz hormonok szintjét, melyek hatására megváltozik a szervek működése, felgyorsul a szívverés, megemelkedik a vérnyomás, beszűkülnek a légutak, vagy szapora légzés és akár pánikroham alakulhat ki. 
    • Stressz hatására megemelkedik a vércukor szint, emésztőrendszeri panaszok lépnek fel, a váll-nyak régió izomfeszülése fejfájást okoz, a stressz befolyásolja a nemi hormonok termelődését, fáradékonyságot, alvási problémákat, az immunrendszer gyengülését okozhatja.
    • A tartósan fennálló stressz maradandó szervi elváltozásokat okozhat, összefüggésbe hozzák a magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke, cukorbetegség, gyomorégés, reflux, fekély, irritábilis bél szindróma, migrénes fejfájás, férfiaknál impotencia, nőknél menstruációs panaszokat kialakulásával.
    • Egyes veleszületett vagy szerzett rizikófaktorok megléte súlyosbítja az említett tüneteket és megtöbbszörözi a betegségek kialakulásának lehetőségét.


A csomagban szereplő vizsgálatok: májműködés: Totál bilirubin, GOT (Aszpartát-amino-transzferáz), GPT (Alanin-amino-transzferáz), Alkalikus foszfatáz, GGT (Gamma-glutamil-transzferáz), Vesefunkció, ionok: Nátrium, Kálium, Kálcium, Foszfor, Magnézium, Karbamid, Kreatinin (+ GFR-epi), Húgysav, Vizelet általános + üledék, Mellékvese: Kortizol, Hasnyálmirigy: Amiláz, Lipáz Zsír-anyagcsere: Összkoleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, Non-HDL-koleszterin, Triglicerid. Szénhidrát-anyagcsere: Vércukor, Fehérje-anyagcsere: Albumin, Összfehérje, Pajzsmirigy: sTSH, Vas-háztartás, vérképző rendszer: Vas, Transzferrin,Vérkép automatával ( 5 part diff), Szív és érrendszer: Folsav, B12 vitamin, Vizelet mikroalbumin, C-reaktiv protein (hs-CRP), D-vitamin (25-OH).

A csomag listaára: 30180 Ft.
A csomag kedvezményes ára: 25700 Ft, mely tartalmazza vérvétel és az adminisztráció költségét is.
Amennyiben vastagbél tumor szűrésként „Széklet vér kimutatás immunológiai módszerrel”  vizsgálatunkat is igénybe kívánja venni, úgy a széklet vizsgálathoz kérjük, hogy a székletmintát a gyógyszertárakban vásárolható széklettartályban hozza magával.
Stressz csomag széklet vér kimutatással kiegészítve: 31920 Ft helyett 27200 Ft.
 

Rólunk

A HQ-Lab Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2007. márciusában alakult. A cég magas színvonalú, korszerű labordiagnosztikai szolgáltatás nyújtását, a leg-korszerűbb technológiák alkalmazását, széleskörű vizsgálati paletta bevezetését tűzte ki céljául.

2007. április 16-tól működtetjük az akkori Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet és a…

Tovább olvasom
+36 52 511 807
info@hqlab.hu