×

Családtervezési csomag 35 év feletti nők részére

Megtakarítás: 4745 Ft


A családtervezés minden család életében egy fontos, meghatározó időszak. Ahhoz, hogy a várva várt gyermek a tervezett időszakban és egészségesen jöjjön világra elengedhetetlen, hogy mind az anya, mind pedig az apa a lehető legoptimálisabb egészségi állapotban legyenek a gyermekvállalás időszakában.

A családtervezés csomagunkkal a HQ-Lab kft. ahhoz nyújt segítséget, hogy egy egyszerű vérvétellel minél több paraméter egyidejű meghatározásával képet kapjunk a leendő szülő egészségi állapotáról.

A csomag olyan vizsgálatokat tartalmaz, amely alkalmas a vese- és májfunkció, az ion és vasháztartás, a szénhidrát- és zsíranyagcsere  folyamatokban lévő esetleges kóros eltérés diagnosztizálására.  Továbbá felvilágosítást nyújt arról is, hogy nincsen-e valamilyen gyulladásos folyamat a szervezetben. A csomagban található laboratóriumi eredmények pontos adatokat szolgáltatnak a pajzsmirigy működés, a hormon háztartás és az esetleges vitaminhiány állapotáról is.

Mivel 35 éves kor fölött már sajnos nagyobb eséllyel kell számolni a petefészek idő előtti kimerülésével is, ezért ez a csomag tartalmazza az Anti-Mülleriann hormon (AMH) meghatározást is, mely a petefészek petesejt termelő kapacitásának legjobb laboratóriumi indikátora.

A csomag kedvezményes ára tartalmazza az adminisztrációs díjat.

SZOLGÁLTATÁSAINK