×

Ajándékutalvány

Lepje meg családtagját ajándékutalvánnyal

Ajándékutalvány

Kedves Érdeklődő!

 

Vegye igénybe exkluzív lehetőségünket, melyben megajándékozhatja szeretteit. Célunk az egészség megőrzése. Egészség kupon vásárlásával meglepheti szeretteit az Ön által kiválasztott vizsgálatokkal. Továbbá a HQ-Lab Kft. is meglepi a kupon vásárlóját - bármely vizsgálati csomag kiválasztása esetén egy ingyenes, 4000 Ft értékű Egészségi állapotfelmérő vizsgálati csomaggal, mely a következő vizsgálatokat tartalmazza: vércukor, vas, vérkép, összkoleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, non-HDL-koleszterin, kreatinin + GFR-epi, totál bilirubin, GOT, alkalikus foszfatáz, GGT. A vizsgálatokat egy Ön által lefoglalt időpontban, az utalást visszaigazoló email felmutatása ellenében elvégezzük.

 

Az ajándékutalvány vásárlásához csupán csak néhány lépésre van szüksége, melyek az alábbiak:

 • Jelölje be a megvásárolni kívánt csomag(oka)t! A fizetendő összeget közvetlenül az adatok mellett láthatja a csomag(ok) bejelölését követően.
 • Adja meg az Ön, valamint a kedvezményezett adatait az erre kijelölt helyen!
 • A megrendelés véglegesítéséhez nyomja meg a ‘Megrendelés’ gombot!
 • A sikeres megrendelés után hamarosan kapni fog a megadott email címre egy válasz üzenetet, amely tartalmazza a megrendelés teljesítéséhez szükséges további teendőket (vásárlási adatokat, fizetendő összeget és az Egészség kupon vásárlási azonosítóját).
 • Az átutalás feldolgozását követően email üzenetben fogjuk továbbítani Önnek a vásárlást igazoló számlát, valamint személyre szóló ajándékutalványt.
 

Az ajándékutalvány beváltható 2021. január 31-ig vérvételi helyünkön és házi mintavétel során is.

 

A vizsgálatra időpontot foglalhat:

 • magán vérvételi helyünkre (Debrecen Bem tér 9.) honlapunkon az Időpontfoglalás/magán vérvétel menüpont alatt, vagy a +36 30 552 1111 telefonszámon hétköznap 8-15 óra között házi vérvétel esetén keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámokon:
  Debrecen:
  Török Viktória +36 20 241 9802 (hétköznap 7-19 óra között)
  Mercs György +36 30 578 6432 (hétköznap 8-20 óra között)
  Miskolc:
  Barkóczi Beáta +36 70 729 5822 (hétköznap 8-15 óra között)
 • Házi vérvétel esetén 3000 Ft kiszállási díjat kell fizetni a helyszínen, melyet az ajándékutalvány díja nem tartalmaz. Kivétel a "COVID-19 antigén gyorsteszt, házi vérvétellel" vizsgálat, mely tartalmazza ezt a díjat.
 

SZOLGÁLTATÁSAINK