A vizsgálatokról általában

 

A Lab Tests Online egy szabadon hozzáférhető, laboratóriumi szakemberek által összeállított, nem kereskedelmi célú lakossági és szakmai adatbázis, melynek célja, hogy segítse Önt laboratóriumi diagnosztikai vizsgálatokkal kapcsolatos kérdései megválaszolásában és laboratóriumi eredményei megértésében. A honlap alapvető célja, hogy közérthető nyelven bemutassa az orvosi laboratóriumok diagnosztikai tevékenységét, az egyes vizsgálatok elvégzésének feltételeit, azok diagnózisban és kezelésben betöltött szerepét, és az eredményekből levonható főbb következtetéseket.

 

A Lab Tests Online adatbázis tartalmazza:

a leggyakoribb laboratóriumi vizsgálatok leírását

a vizsgálatokhoz szükséges mintavételi eljárásokat

az eredményeket befolyásoló leggyakoribb tényezőket

az egyes betegségek és kórállapotok leírását

a leggyakoribb kérdésekre adott válaszokat

egyéb kapcsolódó adatbázisok elérhetőségét

 

A honlap elsősorban a lakosság tájékoztatására készült, ezért nyelvezetében, megfogalmazásában igyekszik kerülni a szakzsargont és a speciális orvosi kifejezéseket. Természetesen a honlapot az egészségügy különböző területein dolgozók számára is ajánljuk, mely segítheti a szakemberek szakszerű betegtájékoztató és szakmai tevékenységét.

Az oldal az alábbi linken érhető el: https://labtestsonline.hu/

 

Vegye igénybe kedvezményes vizsgálati csomagjainkat!

Az Önök igényeihez kialakított vizsgálati csomagjaink, jelentős kedvezményt nyújtanak az egyedi (egyenként megrendelt) vizsgálatokhoz képest. 
KEDVEZMÉNYES VIZSGÁLATI CSOMAGOK

Rólunk

A HQ-Lab Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2007. márciusában alakult. A cég magas színvonalú, korszerű labordiagnosztikai szolgáltatás nyújtását, a leg-korszerűbb technológiák alkalmazását, széleskörű vizsgálati paletta bevezetését tűzte ki céljául.

2007. április 16-tól működtetjük az akkori Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet és a…

Tovább olvasom
+36 52 511 807
info@hqlab.hu