Tavaszi fáradtság csomag

Tavaszváró csomag

A csomag leírása

 

Az őszi- téli hónapok múlásával  gyakrabban érezzük magunkat fáradtnak, kimerültnek, reggelente egyre nehezebben tudunk megszabadulni a jó meleg ágy vonzásától. Ilyen panaszok hátterében gyakran valamilyen vitamin vagy ásványi anyag hiánya szerepel, mivel az ezeket bőségesen tartalmazó zöldségek és gyümölcsök fogyasztása a téli hónapokban erősen csökken.

Közismert tény, hogy a szervezet normál működéséhez, a jól szabályozott anyagcsere folyamatokhoz, a sejtek regenerálódásához számos vitamin és ásványi anyag megfelelő mennyiségű bevitelére van szükség. Ezek hiánya nemcsak fáradtságot, hanem különböző vérképzőszervi, bőrgyógyászati, emésztőrendszeri vagy idegrendszeri tüneteket is okozhat.

A tavaszi fáradtság csomagunkat mindazoknak ajánljuk, akik:

  • fáradékonyság, bágyadtság jeleit tapasztalják magukon
  •  csökkent munkaképességre, enyhe depresszióra panaszkodnak
  • sokszor kimerültnek érzik magukat
  • sápadtság, szédüléses időszakok jellemzik a mindennapjaikat
  • fokozott hajhullást, körömrepedezést tapasztalnak
  • gyakran ingerültek, türelmetlenek vagy esetleg „húzza a görcs a lábukat”

 

A csomagban szereplő vizsgálatok:  Vérkép automatával, Nátrium, Kálium, Kalcium, Magnézium, Vas, Transzferrin, sTSH, Kortizol, B12 vitamin, Folsav, D-vitamin

 

A csomag listaára: 19350 Ft

TAVASZI AKCIÓ! Kedvezményes ár: 13.200 Ft

Rólunk

A HQ-Lab Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2007. márciusában alakult. A cég magas színvonalú, korszerű labordiagnosztikai szolgáltatás nyújtását, a leg-korszerűbb technológiák alkalmazását, széleskörű vizsgálati paletta bevezetését tűzte ki céljául.

2007. április 16-tól működtetjük az akkori Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet és a…

Tovább olvasom
+36 52 511 807
info@hqlab.hu