COVID utáni (POST-COVID) állapotfelmérő XL csomag

POST-COVID állapotfelmérő XL csomag

A 2019 óta világ méretű járványt okozó SARS-CoV-2 vírus által okozott koronavírus fertőzés elsődleges támadáspontja a tüdő. Ugyanakkor tanulmányok sora igazolja, hogy a vírusfertőzés a tüdőn kívül az emberi szervezetben számos egyéb szerv/szervrendszer különböző mértékű károsodását is eredményezheti. A vírusfertőzés a légzőrendszeren kívül károsodást okozhat szív és érrendszer, emésztőrendszer, és/vagy a vese működésében is. A koronavírus fertőzés súlyossága egyénenként változó mértékű lehet, a tünetmentes megbetegedéstől a középsúlyos formán keresztül a súlyos, akár több hetes vagy hónapos kórházi ellátást igénylő formáig. Ezért a koronavírus fertőzés után még hosszabb rövidebb ideig úgynevezett post-COVID (koronavírus fertőzés utáni) szövődmények alakulhatnak ki, melyek szerteágazó tünetek formájában jelenhetnek meg. Ezért javasoljuk mindenki számára a koronavírus fertőzés utáni egészségi állapotának ellenőrzését. Ebben nyújt segítséget Önnek a HQ-Lab Egészségügyi Szolgáltató Kft. által ajánlott kedvezményes COVID utáni XL csomag

A POST-COVID XL csomagot mindazoknak ajánljuk, akik átestek koronavírus fertőzésen akár tünetes, akár tünetmentes formában és szeretnék tudni, hogy a fertőzés okozott-e a szervezetükben szívizom-, vese- vagy véralvadásirendszer károsodást vagy tartósan fennálló gyulladásos folyamatot, szükség van-e az immunrendszert erősítő D-vitamin szájon keresztüli pótlására.

Különösen ajánljuk csomagunkat a fertőzésből felgyógyult sportolók és aktív fizikai tevékenységet végzők számára az újbóli sportolás elkezdése előtt. Klinikai megfigyelések igazolják, hogy a tünetmentesen átvészelt koronavírus fertőzés is okozhat olyan szívizom károsodást, amely fokozott izommunka esetén tovább súlyosbodhat.


 

A kedvezményes csomag tartalmazza a vesefunkció megítélése szempontjából fontos laboratóriumi paramétereket (szérum kálium, kreatinin, e-GFR), és a májfunkciós paramétereket (totál bilirubin, GOT, GPT, GGT, albumin) is. Továbbá az esetleges szívizom károsodásról nyújt tájékoztatást a csomagban található LDH, CK, hsTroponin I meghatározások. A szervezetben zajló gyulladásos folyamat megítélésében fontos szerepet betöltő hs CRP, ferritin és teljes vérkép meghatározásokat is magában foglalja az alapcsomag. A D-dimer meghatározás segít annak megítélésében, hogy a koronavírus fertőzés okozott-e vérrögképződéssel járó véralvadási zavart. A szérum D-vitamin meghatározás segítséget nyújt az immunrendszert is erősítő, megfelelő D-vitamin bevitel ellenőrzésében.

A csomag lista ára: 22880 Ft

Kedvezményes ár: 19500 Ft

A csomag ára tartalmazza vérvétel és az adminisztráció költségét is.

Rólunk

A HQ-Lab Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2007. márciusában alakult. A cég magas színvonalú, korszerű labordiagnosztikai szolgáltatás nyújtását, a leg-korszerűbb technológiák alkalmazását, széleskörű vizsgálati paletta bevezetését tűzte ki céljául.

2007. április 16-tól működtetjük az akkori Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet és a…

Tovább olvasom
+36 52 511 807
info@hqlab.hu