×

COVID utáni (POST-COVID) állapotfelmérő XL csomag

Megtakarítás: 2410 Ft


A 2019 óta világ méretű járványt okozó SARS-CoV-2 vírus által okozott koronavírus fertőzés elsődleges támadáspontja a tüdő. Ugyanakkor tanulmányok sora igazolja, hogy a vírusfertőzés a tüdőn kívül az emberi szervezetben számos egyéb szerv/szervrendszer különböző mértékű károsodását is eredményezheti. A vírusfertőzés a légzőrendszeren kívül károsodást okozhat szív és érrendszer, emésztőrendszer, és/vagy a vese működésében is. A koronavírus fertőzés súlyossága egyénenként változó mértékű lehet, a tünetmentes megbetegedéstől a középsúlyos formán keresztül a súlyos, akár több hetes vagy hónapos kórházi ellátást igénylő formáig.

Ezért a koronavírus fertőzés után még hosszabb rövidebb ideig úgynevezett post-COVID (koronavírus fertőzés utáni) szövődmények alakulhatnak ki, melyek szerteágazó tünetek formájában jelenhetnek meg. Ezért javasoljuk mindenki számára a koronavírus fertőzés utáni egészségi állapotának ellenőrzését. Ebben nyújt segítséget Önnek a HQ-Lab által ajánlott kedvezményes COVID utáni XL csomag

A POST-COVID XL csomagot mindazoknak ajánljuk, akik átestek koronavírus fertőzésen akár tünetes, akár tünetmentes formában és szeretnék tudni, hogy a fertőzés okozott-e a szervezetükben szívizom-, vese- vagy véralvadásirendszer károsodást vagy tartósan fennálló gyulladásos folyamatot, szükség van-e az immunrendszert erősítő D-vitamin szájon keresztüli pótlására.

Különösen ajánljuk csomagunkat a fertőzésből felgyógyult sportolók és aktív fizikai tevékenységet végzők számára az újbóli sportolás elkezdése előtt. Klinikai megfigyelések igazolják, hogy a tünetmentesen átvészelt koronavírus fertőzés is okozhat olyan szívizom károsodást, amely fokozott izommunka esetén tovább súlyosbodhat.

A csomag kedvezményes ára tartalmazza az adminisztrációs díjat.

SZOLGÁLTATÁSAINK